Bra jobbat Linéa

Haha, kom på mig själv att jag glömde slänga ut bilderna på Ferguzon igår, haha, så himla lyckad! Jaja, red dressyr i ca 60 min idag. Citirus var mjuk i munnen och sidorna och hade härlig energi framåt! Kan bara säga så här, kommer ha så ont i min vänsta arm imorgon! I vänster galopp var han riktigt dryg alltså! Så fort jag ville korta upp honom började han rycka tyglarna ur mina händer, alltså han var verkligen skitsvår att samla upp i vänster!
 
Fick slita som ett djur för att han skulle lyssna och mjukna! Tror han retades lite också för när jag började säga till med röst och tyglar (brukar "slå" med dem på halsen när han är olydig) betädde han sig bra igen. I vänster trav blev han rikigt rund och fin! Fick dock kämpa på några varv för att få honom att sänka huvudet och skjuta upp ryggen men tillslut travade han på bra där med. I höger trav var han typ omöjlig! Han var ostabil, gjorde samma sak som i vänster galopp när det blev jobbigt och var allmänt sur, haha. Fick rida med jättenogranna hjälper och jättesmå, annars så drog han upp mulen i luften och försökte komma undan arbete. Höger galopp var dock mycket bättre! Han mjuknade mycket mer i munnen och jobbade på mer med rygg och bakben. Hade jättebra schvung och energi! Avlsutade med att få honom lång och låg i traven och det tog ett tag för honom att slappna av där med, så det ska vi träna på imorgon! Ska köra lite markarbete om det är lika kasst väder som idag, annars får han sträcka på sig på travbanan.
 
Anyway, har suttit och pluggat sen jag kom från stallet och nu ska jag hoppa in i duschen för att sen plugga lite till. Bloggar mer imorgon efter skolan och allt, hehe see ya'

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback