Bloggfri i tre dagar

Usch, får lite ångest när jag tar såna här "oanmälda" bloggpauser men det har varit så underbart att bara slippa tänka på att påminna sig om att blogga.
Men nu kör vi på som vanligt igen!
 
Veckan då, jo jag har varit sjuk hela veckan haha. Hemskt jobbigt att rida så i onsdags så hoppade jag inte. Red bara lite bomövningar och det gick väl helt OK. Orkade inte rida på så himla mycket så tog det mesta i ett lugnt tempo vilket tränaren inte tyckte var OK då han såg väligt oengagerad ut så fick tips om att använda sporrar. Annars var han väl fin, lite knepig i vänster galopp annars jobbade han på som jag orkade. Då ligger ju mottot att hästen gör bara det du ber den om och eftersom jag inte orkade pressa och få svar så lojjade han lite.
Eftersom han inte gick så krävande fick han sig en promenad på kvällen.
 
Igår red vi ett konditionspass på travbanan och det tyckte båda var jättekul! Han blev lite stark och gjorde ett lyckosprång i en lite snäv kurva annars skötte han sig. Fick en dusch efter och sen stog vi och myste ett bra tag.
När jag skirttade av honom efter det passet runt anläggningen så fick vi stanna upp och vänta in Hanna och Bullen några gånger och gissa vad? Han gör exakt samma sak som Ponchos brukade göra. Han liksom stannar, tittar lite halv irriterat och nonchalant bak på dem, suckar och börjar sen gå! Vet ni hur rädd men lycklig jag blev? Det gjorde liksom ont samtidigt som jag blev superglad <3 Han påminner ändå ganska mycket om Poncho...
 
Idag då har det varit helt stallfritt! Imorgon vilar hästarna och på söndag ska dem ridas ut. Idag då ska jag iväg med hanna och hennes mamma + mormor till Ullared! Ska försöka hitta ett par sporrar och sne kommer det mest troligen bli en massa mer  hejdåpengar
 

Jaja, bloggar mer senare. Luv u

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback