Tårta nästa?

Åh dagens hopppass gick så himla bra!
Skrittade fram ca 20 minuter i ute-paddocken och han var så grymt fin! Satte lite mer press på honom i början och jobbade på att ha kontakt och framåtbjudning och han svarade gallant på det! Mjuk i mun och sidor, dock lite stel i höger. Jobbade då på skänkelvikningar, serpentiner och volter. Bogen ramla aldrig ut och han jobbade upp mer mot mina hjälper! Åh vad glad jag blev!

Inne i ridhuset blev han lite tjurigare men förutom det gick det jättebra! Mjuk, lösgjord, och allert. Lite ofokuserad ibland men annars så! Han lyssnade jättebra i galoppen och hade honom mer framför skänkeln idag.

Sen när vi började hoppa så blev han skitpigg haha, alltså han lyssnade på mig men han var riktigt på och veklingen sög på hindena. Riktigt härlig och rolig att rida! 

Dock så var jag på väg att ramla av haha, jag höll i honom lite för mycket på väg mot en två-kombitionen så han kom lite för kort och tappade galoppen så först trodde jag att han skulle stanna men ändå liksom göra ett stilla-stående hopp så mina skänklarna var ju redan åt helvet så tappade båda mina stigbyglar i språnget och precis när jag försöker få tillbaks min ballans börjat han små-bocka och dra ner huvudet mellan benen, haha fick som tur var stopp på honom och efter det gick det mycket bättre, dock så hoppade han mig nästan ut sadeln i första språnget haha

Är i alla fall helt slut i kroppen. Har hunnit duscha och laga mat och kollar just nu på tv. Har stalltjänst imorgon också, men vi kör på det ändå (y) 
Lilla tjorven, han var bara lite slut efter passet! Bilden är dock före, hehe

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback