Inte så effektiv

Tanken var att försöka vara så effektiv som möjligt idag. Men nej, sov till tio, bloggade, åt frukost och var allmänt seg, somnat om till två, gjort ett försök att börja klä på mig stallkläder, ändrat mig och istället gick jag ut på en härlig PW med Othello. Passade på att inviga mina nya skor och dem var jättelätta och sköna (snygga?) att gå i!
 
Frasse får alltså stå helt idag. Tror det är ganska skönt för honom att vila sig lite då det blåst lite idag. Har i alla fall duschat, blev ganska svettig på ryggen efter promenaden. Sitter just nu i soffan med en kurrande katt, en sovande hund och jag själv ska snart försöka mig på en köttfäspaj, haha.
 
Har ordnat lite saker, och drar till Messina två gånger på fredag. Rider på förmiddagen, gör några ärenden och på eftermiddagen åker jag ut igen och kramar och gosar med henne! Kommer nog gå ett tag tills jag rider eller ens träffar henne igen efter det... Kom föresten på en sak, jag har ju varit medryttare på henne i ett år snart! I slutet av Augusti trot jag det är. Wow, tiden går fort när man har kul...
 
 
Jaja, ska börja laga mat med lite goa låtar på spotify, see ya'

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback