Hej jag heter Linéa

Och jag kan verkligen hålla vad jag säger. Not
 

Åkte till Ö&B vid halv elva, åkte sen till stan för att först byta skor till ett par andra och sen köpa ridbyxor etc, ja ni vet. Väl på hööks fanns inte min storlek på lager så dem la undan ett par i en annan butik. På väg till hööks i kungenskurva sitter vi fast i en bilkö sådär 1½ timme! Galet tråkigt och varmt!
 
Kom i alla fall fram, köpte skorna + ett hoppspö. Åt på donken, åkte till pappa för att hämta kläder osv, sen vidare för att hämta väskan och nu, tillslut hemma! Nu förvantas att packa, packa, packa och packa! Har redan packat alla små-saker, som hygienarticklar och annat krimskrams. Imorgon ska jag tvätta, sortera och packa alla kläder.
 
 
Var ju på Gröna Lund hela dagen igår. Var så sjukt kul! Har inte varit där på ett tag så jag och Miki stannade tills åtta, haha. Var fett nice i alla fall! Träffade några killar från min gamla skola så det var trevligt att snacka lite med dem.
 
Anyway, ska snart sortera kläderna från pappa och sen duscha av mig. Juste, stannde ju en snabbis hos Messina var att pussa och gosa lite. Mamma knäppte några bilder så sitter och redigerar dem nu.
Asså ser ni hur söt hon är??

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback