Fröken hurtig

Sitter ny-duschad med två rader choklad och ett glas mjölk och ska kolla lite film.

Tanken var att inte göra något alls efter middagen, kanske gå en pw eller något men efter middagen fick jag och Madde erbjudandet om att skritta samma hästar som igår, hehe. Denna gång skrittade vi ut runt anläggningen och jag red den här gången på ponnyn och Madde på storhästen. Jag kan ju inte säga att det var en avslappnad skritt-tur runt stallet utan denna runda, ca fyra varv, bjöds på både bockserier, galopp på stället, och sista varvet avslutades med att han stack iväg med mig i galopp och bjöd på ännu mer lyckosprång haha. Kan säga att inget av dessa var av elakhet utan bara av lek och bus. Satt som tur var kvar alla gånger (ganska amazing då jag red barbacka) så han fick en massa beröm när han lugnat ner sig, men kan ju inte blir sura på dem när dem gör så (var kanske en aning för snäll mot den lilla bus-ponnyn).

Ägaren fick sen vara med och hjälpa till lite när jag avslutade "skritt-rundan" i ridhuset. Kunde faktisk skritta med långa tyglar flera varv och han njöt nog ganska mycket att kunna slappna av lite mer, hehe

Väl hemma efter allt bestämde jag och några andra tjejer i huset att springa 6 km rundan. Snacka om svettig brud när vi väl landat hemma efter 44 min, haha!

Men nu väntas en lugn natt(?) för att jag ska ju som sagt upp sju imorgon. Men natti så länge, tänkte bara uppdatera er lite om ikvällens händelser!
Japp, lille tiger-ponnyn ♡

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback