Dunder och brak

Vaknade några minuter över fem att det dundrade och smällde utanför fönstret. Ni vet hur en plåttunna låter om man välter en? Tio gånger högre med lite extra muller, ungefär som att en traktor typ vält omkull. Men nej mina vänner, det var åskan. Jag brukar kunna sova bort åskan men inte idag. Det small precis utanför mitt fönster! Satt vaken med syrran till halv sex då hade åskan gått förbi och det började regna.
 
 
I alla fall, åskan var helt borta nära jag vaknade först halv sju och tillslut sju. Dock så spöregnade det, men det hade varken jag eller hundarna något emot.
Sov sen på kösgolvet med båda två och nu vid tolv startade jag datorn men ska nog snart till stallet med Sofie. Tror jag ska fota lite, hehe nu när det börjar bli bra väder.
Sol efter regn är alltid bra fotoväder.
 
Imorgon är planen att åka till stan och kika på ett par JW-ridbyxor och några ridstrumpor. Tror campingen jag och Sofie "bor" på på sommarna har kubbturnering (låter fett segt men jag och Sofie är nog inte med, haha) så ska nog vara där på lördag. Åker ju till Messina på sön, sen är det bara fem dagar kvar innan jag åker ner till Göteborg och min nya skola
Men jaja, ska klä på mig lite vettiga kläder och sen vänta på Sofie.
Lite halvtaskig bild, men gillar den ändå. Ljuset och rörelsen liksom

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback