Tårta

Hallå alla fina!
Sitter i köket typ helt ensam och kollar på tv.
Red Citirus idag och la mycket fokus på att få honom lång och låg. Han var mjuk i munnen och för skänklarna, fortfarande lite trixig i vänster galopp så måste träna mer övergångar i det varvet.
Jobbade med lite cavaletti och han skötte sig bra. Jag kände mig lite ofokuserad så tog varje cavaletti för sig (cavaletti-hinder över medellinjen) och han skötte sig bra! Jag kunde få honom att vänta på mig och testade sen att länga galoppen lite med olika avsprångspunkter. Han skötte sig bra men blev lite mer taggad. Tänkte galoppera över en sockerbit som låg snett igenom volten och då blev han så sjukt stark och bara stack iväg inför, för vääärsta ryggsprånger som gör att jag tappar all ballans och tappar ytter stigbygel. Precis i landningen sticker han iväg i världens bockserie så jag glider ur sadeln, hänger på halsen och tillslut släpper jag greppet och åker av. Slog huvudet ganska hårt, först mot särgen och sen gled jag någon meter i sanden. Tror jag klarade mig ganska bra då jag kunde dra händerna över huvudet och krypa ihop (ville inte heller blir trampad) i landningen.
Alltså jag pallar inte med den här hästen ibland, han tyckte det var jättekul att vara lös och att han fick all uppmärksamhet så i ca en kvart sprang han runt och hade skitkul för sig själv. Tillslut blev han avundsjuk när vi andra i ridhuset ignorerade honom så då kom han fram och var typ helt slut, haha. Kunde inte göra mer än att skratta, skritta några varv och sen sitta upp och trava av honom. Han var fortfarande lite stissig och taggad men när han blev avspolad så stod han och sov, haha lilla gubben.

Jaja, har stalltjänst imorgon så måste lägga mig lite tidigare än vanligt, hehe

Lite cp-bild från början av passet och sen en nöjd avduschad häst ♡

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback