Woopwoop

Sitter i köket hemma hos mamma med ett glas mjölk och ska alldeles strax kolla runt på lite bloggar. Är inte alls taggad att jobba imorgon, för en annan del så har jag börjat bli sjuk. Igen.
Snorar, halsen ömmar och jag känner mig allmänt hängig. Orkar typ ingenting. Där av anledningen till att jag sitter här och bloggar istället för att vara hos Messina.
Hann i alla fall fixa och rida hos Poncho. Idag började han helt plötsligt, utan någon förvarning, blöda i munnen igen. Ska boka tid på kliniken efter bloggandet kom jag precis på, och så får vi se hur det går.
 
Poncho var i alla fall väldigt tittig och lite jobbig. Skulle hålla på och dra upp mulen och larva sig. Hoppade över lita naturhinder och la en blå madrass som vattenmatta och Poncho blev skiträdd för den. Han stod och blåste i typ tio minuter. Kunde inte göra så mycket mer än att asgarva. Min plutt :')
 
Var hemma vid ett ungefär och skulle sen ta två bussen men ja, kände att jag inte riktigt orkade byta bussar och sen bli ännu sjukare (eller smitta andra i stallet) så lät bli i det och gick hem och åt.
 
Gjorde pannkakor med smeten av fattiga riddare, med sirap på och gud så gott det var ;) Är alldeles mätt nu!
 
Men ja, som ni kanske förstod så jobbar jag imorgon. Ska nog bara ut och smörja Ponchos sår på benet, hans svullnad i ansiktet och under hans ögon.
Gud så fin bild, haha

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback