Hon ger mig ett stort leende!

Sitter med ett så stort flin när jag rider henne. Har saknat att rida storhäst så mycket efter att Poncho fick somna in... Och idag så hoppade vi även! 65 cm, det ni  Vi är på rätt spår. Nu gäller det bara att få in rätt språng och ha en bra takt. Messina överhoppar dock så (ursäkta svordomen) jävla mycket + att hon använder ryggen i sprången, så de första sprången på 30-40 cm gick bra, men när vi låg där på 65 cm gick det väl sämre. Eller ja, jag satt ju kvar och hon tyckte det var såååå kuuuul att hoppa. Det blir väl ett godkänt för den här gången 
Hoppade dock bara i trav då C tyckte att det var en bra start, då Messina även vilat i tre dagar, hehe. Men som sagt, vi satt kvar och Messina tog i så mycket att hon var helt slut efter.
 
Passet för övrigt gick så bra som det bara kunde gå en varm eftermiddag på en hoppeglad häst. I början av passet var Messina lite allt möjligt på en och samma gång. Men mot slutet var hon lite trött och igenom riden så hon var hal som smör och väldigt böjbar. Tackar för det!
 
Ni får lite mobilvideor då jag, dum som jag är, glömde kameran hemma.
 
Se den i HD btw

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback