Hej från en kissnödig och godis-sugen tjej!

Hejhej, ska alldeles strax skriva en packlista inför imorgon. Måste ha med mig vanliga kläder, skor, ridskor etc. Sen ska jag hålla koll på Bianca och Sofie 
 
Stress-skrierv det här inlägget lite då jag för det första är jättekissnödig, och för det andra så har jag en glass väntade på mig.
 
Kom hem runt halv fem, åt middag och har bara slappat. Ska sätta mig med en film, papper + penna och skriva ner vad jag ska ta med mig imorgon. Dålig bild på övningarna jag gjorde en snabbis i paint, haha.
 
Visst är dem fina? Haha, ja första övningen är då en åtta med små-hinder i mitten. Tyvärr så gick det inte så bra för Felix och Bianca. Paddocken är för liten, vilket jag kom på mig själv med sen när Bianca sa att det var för trångt att kunna göra ordentliga volter på åttan. Andra övningen gick bra för dem. Dem körde inte så höga hinder, vilket inte heller är meningen. Det är mer för att låta hästen lära sig lite avstånd. Sista övningen lät det på Bianca som att den gick bäst. Det är träning på att börja på en oxer och sedan hoppa ett räcke på böjt spår. Ja, lite snabba beskrivningar men dessa övningar är nyttiga och roliga!
Kom även på att jag måste ladda kameran och sånt, haha

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback