Lika varmt idag

Hann (och orkade) göra allt förutom att ta reda på tvätten. Får se om jag gör det imorgon. Hann i alla fall dammsuga, tvätta lite mer, gå ut på en promenad (kortis dock) med hundarna och ja, inte så mycket mer faktiskt.

Ska nog ta en promenad till gamla stallet imorgon och se om jag lyckats lämna Ponchos skor där, vill sätta upp dem på väggen här hemma med alla bilder, tagglet och grimman från honom. Om inte Sofie ska till stallet, då tar vi dem på vägen.

Men ja, internetet har kommit tillbaks nu så förvänta er lite mer och bättre bloggning. Hörs imorgon i alla fall!Kommentarer
Malin

Sv: Jag blev så obeskrivligt glad för kommentaren du lämnade på vår blogg häromdagen! Tack för att du tog dig tiden att skriva dessa fina ord, det betyder mycket ska du veta! Och vad roligt att du tycker som du tycker, jag försöker ju verkligen rida så att det ska vara mjukt och samspelt så det är alltid roligt när någon tycker det ser ut så! Kram på dig

Svar: Åh vad kul, jag blir glad av att läsa att du blev glad av att läsa min kommentar :DFortsätt så, du rider honom så sjukt bra!
Kram!
Linéa

2014-08-05 @ 21:54:00
URL: http://tennisryttarna.blogg.se

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback