Hiss & diss

Tar förra månadens hiss & diss, kommer en till för Augusti mot slutet då, hehe.
 
 
 
  • Folk som berömmer sina hästar! Vill ge så mycket creed till dem!
  • Outfits som matchar, mitt lilla modehjärta gråter lite varje gång ett ekipars kommer med så otroligt omatchande outfits.
  • Bra bloggar helt enkelt. En såndär blogg man bara ska kolla in med fastnar helt för. Tummen upp för dem (y)
  • Särskrivning. Jag dissar folk som har bloggar men skrivet jättefel. Man lär sig liksom i lågstadiet att jättemycket, jättebra etc, ja allt med "jätte" ska sitta ihop. Men ändå skriver folk "jätte" och "bra" isär.. Åh mitt lilla perfektionist sinne krossas!
  • Jag har en fem-sekunders regel när det gäller att hästen "vägrar". Om man t.ex. hoppar och hästen tvekar kan den ju ändå hoppa, det har vi ju sätt några gånger. Men om hästen vägrar, står den still i mellan tre-fem sekunder. Då kan man ju inte sitta och piska och sparka mot hästen. För den har redan bestämt sg. På dessa tre-fem sekunder. Så jag dissar ryttare som sitter och spöar och sparkar sina hästar och ponnyer, fast dem redan stått stilla i tre-fem sekunder.
  • Hatkommentarer. Ingen gillar dem. Någonsin. Ändå fortsätter dem komma. Varför undrar kanske vissa?Jag har en jättebra förklaring. Vi bryr oss för mycket.
    Kan skriva ett inlägg om det här sen, men inte förens sen.

Kommentarer
Silke

Ja, hatkommentarer finns det ju inget bra med.
Superfin blogg du har!

Svar: Ja, om bara folk kunde lära sig att sluta bry sig så mycket om andras liv och istället fokusera på sitt egna.Tack dms! Kram Linéa
Linéa

2014-08-03 @ 13:04:33
URL: http://silkez.blogg.se

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback