Effektiva

Gick upp sju gör att vara i stallet runt kvart i åtta, red Citirus på travbanan halv nio. Han var lite seg men tror det beror på träningsvärk så jobbade bara på lite tempoväxlingar. Han lyssnade jättebra på mitt säte, dock så gick han i sin egen lila värd då och då.
Sen red jag även en annan skolhäst, Glimma aka långöra, vid tio. Red då i manegen och det gick helt ok. Hon var inte riktigt framför skänkeln som jag hade önskar och hon tyckte galoppen var lite jobbig så avslutade med några riktigt bra trav övergångar och traven överhuvudtaget var skitbra! Bra sug, bara att jag fick liksom nästa sitta och "bjuda på galopp" för att få till energin.
 
Trodde stallet skulle vara över när jag och Madde gick därifrån runt kvart i ett men bestämde med några i huset att vi kunde natta deras hästar.
Så yttligare två hästar fick skrittas! Jag red en jättesöt sexåring och Madde en liten C-ponny. Han var lite unghästsig hehe, gillade att nypa tag i bettet när det blev tråkigt  och var lite ostadig. Jobbade lite mjukgörande då han var något stelare i höger varv men tillslut lossnade det med!
 
Sitter just nu i köket och kollar tv med Madde. Väntar på att en film ska börja och går nog och lägger mig efter den! Sovmorgon imorgon i alla fall (y)

Fr.v: Citirus och sen Glimma

Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback