Här följer vi schemat

Här följer vi schemat känner jag... Har ju sagt att jag bara ville jogga honom lite idag och efter det gå en promenad ut med Sofie och Frasse. Det sket ju sig när vi tillslut valde att rida ut.
Han kollade såklart på vissa saker och töntade sig men jag vill bara säga hur stolt jag är som får rida och ta hand om honom! Han skötte sig exemplariskt!
Han töntade sig och höll på på vägen hem, men annars gick det jättebra!
Han var pigg och glad.
Och när jag säger pigg så menar jag det. Han lyssnade bra på halter och de saker jag bad honom göra förutom att stå stilla mer än 5 sekunder. Han blev så sur på mig sista halten innan vi skulle gå mot vattnet att han stod och dampskrapade i marken med hoven. Verkligen supersur, haha
 
Nu sitter jag i soffan med en sjuk migrän. Men vill inte gå och lägga mig än... Skulle åkt till majbrasan men tyvärr fick huvudvärken och febern stopp på mig... För överleva på te och ett varmt täcke.
Imorgon-bitti ska jag fodra Poncho och sen resten av dagen typ bara chilla. Ska nog släppa ihop hästarna på fredag istället. Annars ska jag nog smörja sadeln och göra sånt jag inte hann med idag.Kommentarer

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback